Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Derfor laver vi ofte risottomed Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag. Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Smages til med salt og paberServeres med parmasan, citronsaft og den sprøde bacon/salvie. Græskaren bliver blød, gylden og cremet som smør der gør sig rigtig godt i en risotto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.