D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
En nem ret lige at smide sammen til lækker aftensmad Anders elsker persillesovs, så det skulle på denne uges madplan og for at få lidt fisk ind, stegte vi et par fiskefileter til
Fremgangsmåde Persillesovs. Opskrift på Stegt Flæsk med Persillesovs og Blomkål (2 personer). Opskrift på Stegt Flæsk med Persillesovs og Blomkål (2 personer)
Server sammen med en hel gryde kartofler og en opbagt persillesovs. Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
D. e. t. l. y. d. r. m. å. s. k. æ. i. g. ,. n. a. u. p. o. I. f. v. h. j. P. V. T. ). b. F. (. 2. -. 3. 5. ø. ½. 4. 1. S. R. L. N. O. . A. C. c. M. ) l
rugmel eller hvedemelsalt og pebermargarine til stegningpersillesovs. 4 pers. 500 gr. sildefileter4 spsk. 40 gr margarine 4 spsk hvedemel ½ l mælk (evt kan ½ være kogevand fra kartoflerne)salt og peber1½ dl hakket persilleSkyl sildefileterne under koldt vand og klip rygfinnen af
Nemme frikadeller med persillesovs og kartofler er en rigtig god ret, som mange børn elsker. Nemme frikadeller med kartofler og persillesovs er en klassiker i rigtig mange danske hjem og som regel et hit hos børnene
Hvem kender ikke den her. Jeg har, tro det eller ej, aldrig lavet den før i dag. Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
Dertil fik vi kartofler fra mandag og persillesovs igen. For nogle weekender siden drog Tommi på fisketur med hans far, svoger og ven samt en masse andre fremmede
Persillesovs. Server det stegte flæsk med kartofler og persillesovsen. 30 minutter, og gem lidt af fedtet fra det færdigstegte flæsk til persillesovsen
400 - 500 g flæskkartoflerpersillesovs. 75 g margarine2 spsk mel med top på2 dl mælkkartoffelvand1 grønsagsbouillionterning persille 1) Imens kartoflerne er sat over og koge, bankes flæsket ud og steges på panden i stegemargarine (pas på det sprøjter
Efteråret sniger sig stille og roligt ind over os. Madmæssigt er dette min yndlingssæson. Udbuddet af kål, rodfrugter og groft grønt er allerstørst i de næste måneder og ud over at det er supersund mad, er det også råvarer, som kan varieres på utallige måder
Kold persillesovs. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Kruspersille møder vi mest i persillesovs, grønt drys eller i rumpen på den helstegte kylling. Persillepesto – Vi burde udnævne persillen til Danmarks nationalkrydderurt, synes jeg – ligesom vi har Danmarks nationalret, -blomst, -fugl, -drik osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.