Persillepestomed mandler. Hvis du i Danmark har et urtebed eller har urter på altanen eller i køkkenvinduet så er der med garanti persille imellem – med mindre det er fordi du aldrig har krydderurter hjemme undtagen når de er indkøbt til bestemte formål
Mine forældres have vrimler med persille, så jeg fik et par poser med hjem. De skulle selvfølgelig bruges til en lækker pesto – det går man aldrig galt i byen med
Jeg er lige nu i færd med at bage nogle store sandwichboller som jeg vil smørre denne persillepesto op med ind de fyldes med lækker marineret kalkunkød fra igår
Men du kan også sagtens selv eksperimentere og finde lige præcis din yndlings. Jeg har eksperimenteret lidt med nye versioner af mit yndlingsspread aka pesto
Denne gang blev det en udgave med persille og pinjekerner. I en blender, minihakker eller med stavblender køres alle ingredienser sammen til massen får den rette konsistens
G. å. p. j. a. g. t. i. u. k. r. d. e. l. n. s. o. H. v. f. b. m. D. –. …. ø. ,. h. P. æ. y. I. x. N. c. 1. 5. 0. 7. O. Æ. S. E. J. Y. F. C. Q. M. R. K. -. L. +. T. w. r G
Første aften blandede jeg det med fuldkornspasta og dyppede brød i det og anden dag blandede jeg det med kogte kartofler og lavede bruschetta medpersillepesto, tomat og mozarella
Jeg har længe gerne ville prøve at lave min egenpersillepesto, ligesom jeg har forsøgt mig med rød pesto (se opskriften her) og endelig fik jeg taget mig sammen til det
Egen waldorfsalat. Jeg fik lige lyst til waldorfsalaten ,da vi skulle have flæskesteg til middag. Det er ikke så tit det sker, men en gang imellem nydes det
Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
Årets første nye kartofler er desværre ikke nye kartofler af egen avl da det er for tidligt. Det skal nydes til en salat med nye kartofler i persillepesto
Så husk, at barerne er sunde, men springfyldt med kalorier, så der skal trænes igennem. Bland de blendede dadler med mandler, græskarkerner, havregryn og kokosmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.