Du kan se en glimrende opskrift på dejen til pizzabunde her, og ellers er det jo langt hen ad vejen at smide det fyld på, som man nu engang synes godt om
Hæld lidt olie, honning og balsamico over drys med lidt salt og peber. Grill de små brød med gedeost under ovnens grill i et par minutter, men hold hele tiden øje med, at de ikke bliver brændt
Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind på det brandvarme stål
Lav en tomatsauce med et finthakket løg, hvidløg, oregano og basilikum. Årsagen til, at det er en god idé at holde lidt igen med melet er, at det er nemmere at lave en blød pizzadej fastere ved at tilføje mere mel, end at lave en for hård pizzadej blødere med mere vand
Da pizzaerne var bagt, blev der – i det øjeblik, de kom ud af ovnen – drysset med parmesanflager og lagt en skive italiensk skinke på toppen – endnu en pizzabianco var født
Der kom også tun på, for det synes jeg normalt heller ikke hører til på pizza, men det passer godt ind i dette udfordrings-halløj, og så passer det selvfølgelig også godt sammen med ansjos
Rul pizzadejen ud i den facon du ønsker (man kan også lave minipizzaer, som er gode til madpakken) dryp med olivenolie og fordel presset hvidløg og frisk rosmarin over dejen
Karamelliserede/marinerede løg, se evt. Dette gælder marinering af løg, iblødsætning og dehydrering af havregryn og at lave egen mandelmælk, for at kunne bruge mandelpulpen i brødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.