Ikke nok med at det er hyggeligt og at man kan variere disse i en uendelighed, så smager de også helt fantastisk - især når maden ikke skal være for tung
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Så lager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Fordel den revet ost over pizzaen. Kartoffelpizzaen smager også godt kold til frokost næste dag. 4 personerKartoffel pizza1 rulle færdig tærtedej1 stor bagekartoffel2,5 dl cremefraiche 38%1 bundt timianHavsalt og peber50 gr revet ostTænd for ovnen på 200 gr. Bag den i ovnen 15- 20 minutter til pizzaen er gylden og sprød
Retten består af pasta med hakket oksekød og pepperoni, i pizzasauce med ost på toppen. - Pasta penne. Tilsæt pizzasauce og de kogte pasta i panden og rør det hele sammen
Ganske vist fylder den en anselige del af terrassen og aftalen med min kæreste og jeg var, at hvis jeg gjorde terrassen sommer-klar kunne jeg købe mig en gasgrill
-). Den pizza ser da vildt lækker ud. Anne-Mette siger. -) Vi har ikke prøvet at fryse dejen… Dejen er så nem og hurtig at lave, så det har aldrig været vores behov…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.