en pizza-sten - ellers bare en bageplade med bagepapir. Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen
J. e. g. f. å. r. a. l. d. i. n. o. k. p. z. ,. m. s. ø. v. æ. E. b. u. t. c. -. y. j. Ø. h. P. K. C. B. 2. I. 1. (. ). 0. 3. %. 7. F. T. L. S. 4. 5. H
Årsagen til, at det er en god idé at holde lidt igen med melet er, at det er nemmere at lave en blød pizzadej fastere ved at tilføje mere mel, end at lave en for hård pizzadej blødere med mere vand
Derfor faldt valget på en pizzamed brie. gang jeg har lavet kartoffelpizza, men absolut ikke sidste. Den salte shorizo var rigtig godt sammen medkartoffel
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.