Pizza med kebab
Altomkost.dk
Altomkost.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2¾ dl lunken vand
  • ¾ tsk groft salt 
  • 250 g hvidhvede-, grahams- eller speltmel, 4 dl
  • 150 g hvedemel, 2½ dl
  • Fyld
  • 200 g mørt oksekød, fx engelsk bøf eller lammemørbrad
  • 2 løg
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk kebab krydderi eller karry
  • 200 g grønne bønner, evt. fra frost
  • 2 dl tomatpuré
  • ½ dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • peber
  • 100 g revet mild ost, maks. 17% fedt
  • 2 tsk oregano
  • 1 spsk olie
  • Desuden
  • 200 g spæd salat eller icebergsalat
  • 2 dl fromage frais 0,3% eller andet surmælksprodukt med maks. 0,7 %
  • fedt 
  • Sådan gør du
  • Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra og gem det til
  • udrulning senere. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt
  • dejen smidig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket. Rul
  • dejen ud til 2-4 pizzaer ca. ½ cm tyk.
  • Skær kødet i tynde strimler. Hak løgene. Steg kødstrimlerne og løg
  • i olie på en pande. Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. Nip
  • bønnerne og skær dem 2 cm stykker. Kom bønner, tomatpuré og vand
  • ved kødet og kog det sammen ca. 3-4 min. Krydr med 1 tsk salt og
  • peber. Kom kødsovsen på pizzaerne. Drys osten over. Drys oregano
  • over. Dryp med olie.
  • Bag pizzaerne i en forvarmet ovn ved 225 °C på midterste ovnribbe
  • . 20 min.
  • Fordel noget af den godt skyllede og afdryppede salat over
  • pizzaerne og dryp fromage frais over. Server resten af salaten
  • til.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.