2-3 personer
hælder du 200 g hvedemel (med proteinindhold over 11 g per 100 g), 50 g rugmel eller grov hvedemel, 5 g gær,
1 tsk
groft salt og 1,5 dl vand i skålen til din køkkenmaskine og giver den 10-15 min på lidt hurtigere en langsom med dejkrogen. Dejen skal være let fedtet og smidig, når du trykker en lille klump mellem tommel og pegefinger og skiller dem ad. Juster med vand/hvedemel, så du når det resultat. Skrabes over i en skål af den dobbelte størrelse af dejen, der ‘filmes’ (med film), og sættes i køleskabet.
Men denne her No bake Oreo cheesecake har min mand altså blåstemplet. Uanset hvad det er, så er det denne uges fredagskage og den tager ingen tid at lave, og selv børnene kan være med, nu hvor mange har efterårsferie
Da jeg var i sommerhus med en veninde i sidste uge, gik vi i køkkenet for at lave noget a la denne ret, og jeg var så vild med det, at jeg blev nødt til at gå hjem og lave det igen
Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
Pizzakrydder til topping ( bland feks hvitløk, oregano, salt og litt chili). no Spiselise. Disse pizzabollene er helt nydelige, jeg elsker som dere vet alt som er varm bakst, men disse er bare så utrolig gode
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Pizza er generelt ikke noget som vi normalt laver selv, da jeg ofte ikke bryder mig om resultatet. Jeg syntes dengang ikke, at den gjorde den store forskel, den kunne ikke blive varm nok
Tyrkisk pizza er lidt anderledes end den pizza vi normalt spiser. tørret oregano. Selve pizzaen laves uden ost og med en forholdsvis stor mængde hakket oksekød
Vælg generelt gerne italiensk vin til pizza eksempelvis Chianti eller måske en Rosso di Montalcino. Derfor er det næppe gået nogens næse i min omgangskreds forbi, at jeg har anskaffet mig en gasgrill
Tørret oregano er dog nærmest et must hvis man gerne vil have smagen af pizza. Til andre med en normal mave, passer de nok bedre som supplement til frokosten eller som et mellemmåltid
F. ø. j. t. æ. n. k. e. g. v. d. f. r. s. a. i. m. y. b. o. L. C. H. p. l. ,. å. z. M. u. h. J. 2. E. D. B. 4. 0. 1. 5. R. c. O. T. P. S. 3. K. -. V. e g
Champignon, gorgonzola, serrano og rucola. fint havsalt. Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
H. j. e. m. l. a. v. t. p. r. o. n. i. z. b. g. å. s. N. u. h. d. ø. ". æ. k. ,. f. /. G. D. y. E. M. J. P. (. 2. ). 5. 3. 1. ½. 0. 7. c. T. &. O. L. K. é. S
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.