Sådan en opskrift, dergør, at man ikke tør prøve andre… af frygt for at blive skuffet. Nu kommer der lige en lille reminder om et indlæg, jeg lavede for lidt tid siden
I denne måneds Spis Bedre var deren opskrift på "Kold bearnaise til gode bøffer" - og ja, jeg synes at den var rigtig god og smags mæsssigt meget tæt på en "rigtig" bearnaisesauce - bare uden alt smørret
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – detgør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gørdem lettere at blende. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nydefamilien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligt i køkkenet og tryller
Denne drik er dog med bær, mendetgørden jo ikke mindre lækker alligevel. Man behøver bestemt ikke at bruge frisk frugt til dette, bær på frost er lige så godt, og der er ikke den store smagsforskel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.