Tag dem afpanden. Pastakoges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Men allerførst dennecremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
At den så blev så pæn ogsmagte super dejligt var jo kun et plus. Den består afpasta (sjovt nok) vendt med en cremet ærte-krydderurte-pinjekerne-pesto, masser af citron, frisk spinat, agurk og langtidsbagte tomater
Og til disse famøse frikadeller skulle vi have en salat, og det blev denne blomkålssalat i en kombi af køleskabets indhold og min mors og mine input slået sammen
Jeg stegte baconen sprød og dryppede denaf på køkkenrulle, mens jeg ristede svampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogtepasta i, sammen medtomater i halve
parmaskinke eller anden lufttørret skinke. Smag til med paprika, salt og peber. Pasta skaber altid glæde ved middagsbordet, og her er en dejlig version med fløde, basilikum, tomaterog parmaskinke
Skær zucchinien over på tværs, og derefter i [. frisk basilikum 3 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg, finthakket Salt Peber 50 g friskrevet parmesan 1 klat smør på omkring 25 g Frisk pasta Blancherede tynde zucchini-skiver. 1 bdt frisk basilikum
Jeg har allerede prøvetden ene pakke, med Blomkål, ogden er altså virkelig god. Det er efterhånden lang tid siden at jeg så reklamer for disse i fjernsynet, og da jeg var i Føtex denanden dag, da måtte jeg aldrig have et par pakker med hjem
Det tog nærmest ingen tid at lave retten ogdensmagte virkelig godt ogforårsfrisk. Jeg fandt denne lækre pastaret i det nyeste nummer af Magasinet Mad, og det er klart en genganger i mit køkken
Ved sidenaf. Vi lavede en pesto af ruccola, basillikum, pinjekerner, ristede mandler, en smule olie, salt, peber og citron, som vi vendte medpastaog grønsager
Vi prøvededennepastasag fra Kvickly. Forbered herefter alle grøntsager (skær forårsløg ud i grove stykker, fjern stilkene på spinatbladene, skær tomaterne ud i halve)
Denne pesto smagerogså godt i ris eller sammen mednykogte kartofler. Kogpastaenogafdrypden. Blend de soltørrede tomater, parmasan, pinjekerner ogbasilikum
På billedet ovenfor ligger rucolaen pænt ved sidenafpastaen, men vi blandede nu det hele sammen, da det giver et frisk pust til saucen, når det bliver spist sådan, og rucola for sig selv kan godt være lidt skarp i smagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.