9. 9. A. h. K. l. o. k. e. n. r. 8. 4. 5. g. H. p. å. v. j. i. b. ø. a. m. d. M. s. t. 2. ½. u. f. 0. 6. 1. V. æ. ,. S. N. 3. U. J. B. y. -. D. ü. F. L. 7. E. c. G. &. R. O. P. x. T. Y. I. é. /. ". (. ). +
9. C. h. o. k. l. a. d. e. -. c. s. B. u. n. 2. 5. 0. g. r. i. t. v. 1. m. ø. 4. æ. p. 3. f. 6. b. T. K. S. P. D. (. ). å. 7. 8. ,. y. H. R. G. j. J. &. ) l
This breakfast was enjoyed on my day off, where I did a little extra selfpampering. Omelet of eggs and cream 38% with tomato, spinach, squash and brie in the center. Cottage cheese pancakes with cream of mascarpone cheese, cream 38%, vanilla and little sukrin
9. M. i. t. f. e. b. r. u. a. p. o. j. k. d. n. g. ". 1. 2. m. h. s. c. æ. ,. l. J. å. v. y. ø. D. F. O. V. B. 3. L. H. S. G. w. 4. E. 0. 7. x. _. N. I. T. -. '. R. C
Pot of Gold. Jeg har et SERIØST problem. Jeg gennemsøger alle tilbudskylderne i Netto, Fakta og andre "you name it"s butikker for at finde de gode tilbud (aka som ting andre ikke gider købe), så noget som krymmel (som jeg ALDRIG bruger) Alligvel falder der gerne to pakker ned i min kurv, fordi jeg i et galskab af et øjeblik får en ide, får en lys ide om hvad jeg kan bruge det til
Del cremen i 2 skåle9. Chokolade-cheesecakeBund. 250 gr digestive kiks125 gr usaltet smørCreme. 4 æg2 spsk sukker3 dl piskefløde400 gr flødeost100 gr mørk chokolade100 gr hvid chokolade6 blade husblasTørrede hindbær1
Da jeg lavede den her ret lidt spontant til min kæreste, Jamil, kunne jeg ikke forholde mig beskedent og blev nødt til at prale af, at det var den bedste pastaret, jeg nogensinde havde smagt
Så er året meget snart ved at gå på hæld, og jeg har derfor kigget tilbage på året der i gået, og de mest læste indlæg udgivet i 2015 – og jeg må sige at der er en fællesnævner, når man bare kigger på top 5
Mange af jer har spurgt efter mavebilleder af min lille babybule – Så det skal i da få. Jeg har taget et ugentligt billede fra uge 13 (12+0) til nu uge 22 (21+2)
I nyere årtier, er det blevet en meget populær ret i Japan, som er tilpasset til den japanske smag. Jeg elsker den suppe, man får bare lidt af det hele, og så er det muligt at variere ingredienserne i det uendelige
I sidste uge var min veninde herhjemme til en omgang tarteletter med høns i asparges og da vi havde spist sad vi i sofaen og kiggede i mine bage/kagebøger og så fik vi sådan lyst til chokoladekage og da vi så billedet af disse cupcakes i bogen A Piece of Cake af Leila Lindholm, var vi solgt og gik straks i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.