Fordel parmesanflager øverst, krydr med salt og peber og læg brød øverst. Rent fotografisk tager sandwich sig bedre ud i boller, men jeg foretrækker det grove sandwichbrød man kan få nu om dage, da det holder sig friskere og bliver mindre tørt
Jeg er ret vild med grønsager som er i sæson og når der starter en ny sæson, kan man jo godt fejre det, specielt når det er noget så skønt som asparges
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Rør balsamico og valnøddeolie sammen og krydr med salt og peber
Si dem fra, kog ned til passende konsistens og smag til med hindbæreddike, salt og peber. Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af
Beklæd en si med ostelærred og stil den med en skål under. Det er hurtigt og nemt at fremstille sin egen gedeost, så snart man har anskaffet sig ingredienserne
De seneste måneder har de været utrolig søde til at give feedback og deltage på min Facebook-side, hvilket har gjort, at jeg har haft meget svært ved at vente, med at dele denne opskrift til alle dem, der gør min hverdag fantastisk med små kommentarer
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
For mig, der er vokset op medkogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinkeog spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.