Falafel forbindes ofte med fastfood, det er de også, men den sunde af slagsen. Det kan enten gøres ved at køre dem gennem en kødkværn, stampe dem med en kartoffelmoser eller bruge foodprocessoren/ blender
D. a. v. i. r. h. o. s. d. e. n. l. k. ,. t. ø. b. m. f. y. g. j. C. å. V. æ. u. p. M. S. R. ). J. (. -. F. c. 1. 3. 0. 5. 2. E. H. O. L. 8. K. B. x. P. T. 4. w. I. z. ". ) l
- er hvad jeg har med mig idagFor Peter og jeg besluttede os jo for at gå på kålsuppekuren, og derfor købte jeg jo kål med hjem den anden dag jeg var på handlen
Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen
Blend det hele sammen, og smag til med lidt citronsaft, salt, cayennepeber og spidskommen. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér dem med resten af persillebladene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.