Jeg lavede her til morgen ingefærjuice, så jeg kan nuppe mig sådan et lille shot. Sådan kan du også starte din morgen - med et ordenligt boost af ingefær
Dagen efter sies blandingen og du har den lækreste og velsmagende ingefær shot. Ingefær skulle jo være så sundt, derfor har jeg jo også været nødt til at eksperimentere
For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede red velvet kager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
Flå rødbederne og skær dem i tynde både. Arrangér rødbede, æble og linser/korn på et stort fad. 300 g rødbeder. Kog rødbederne møre, 20-40 minutter afhængig af størrelsen
Giv halvdelen af rødbederne et opkog og lad den anden halvdel forblive rå. Opkog dem ved først at lægge rødbederne i koldt vand og derefter varme dem op i en gryde
Derfor har jeg eksperimenteret med det overskydende pulp fra rødbeder og gulerødder. Resultatet blev rødbede/gulerods-boller, som jeg brugte som burgerboller den anden aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.