(Du kan også lade skrællen sidde), og så er det ellers bare at skære en masse riller, lægge dem på en bageplade og smide godt med krydderi og en snas olie på
Derefter kartoflerne i sammen med de tørre ting og peber og hvidløg evt mere olie. Der kunne godt være mere spinat i, og kan ikke begribe hvorfor jeg igen faldt i, og brugte ingefær på denne måde, når nu hverke Tømmeren eller jeg ikke er så vild med det
Kom kartoflerog løg i bunden af en tærteform, fordel dampet spinat over og drys med salt og peber. Start med at skrælle kartoflerog løg, skære kartoflerne i små tern og hakke løget
Smages til med salt, peber og lidt sukker. Til kartoflerne varmes en stor pande op. Spinaten kommes i en gryde, tør stille og roligt op og væden koges væk
Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren ognoglekogtekartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartoflerog skarpheden fra spinaten
Det blev til en madtærte medkartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af. Forleden dag var jeg inde på DR`s hjemmeside og se et programmed Brøderne Price og madskrald
Kyllingefileterne steges på en pande og serveres medkartoflerne, tomaterne og beaunaisesauce. Kylling skulle være noget af det mest fedtfattige kød, så her er lige en marinade medmed lidt sukker i for at holde blodsukkeret oppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.