Sprængt kalvebryst med flødepeberrod og råkost Sprængt kalvebryst med flødepeberrod og råkostDet kræver lidt tid og forarbejde, men det er det hele værd Marie Melchior
Varmrøget laks Varmrøget laks – I fordums tider var røgning en teknik man brugte til at øge holdbarheden på de forskellige kødvarer Hurtig Mums
Hjemmelavet gravad bacon Hjemmelavet bacon. Så er vi da vist ude på et sidespor. Jeg burde nok sætte ‘bacon’ i anførselstegn, for almindeligt røget bacon er det ikke Dalsgaard i Skivholme
kartoffelmos af røgede kartofler kartoffelmos af røgede kartofler. en fantastisk smagsoplevelse. Tænk, at kartofler kan smage så fantastisk Kødfri fredag
Hvide asparges sous vide’et med smør, citrontimian og kamille. Serveret med røget smør. Foråret er (endelig) kommet …. Antal personer. 4 personer. Forberedelsestid. 10 minutter. Tilberedningstid. 32 minutter Foodplanner
Kamsteg som spareribs Vi kender det vel allesammen, men sidder og spiser sine spareribs og der er bare for meget ben og for lidt kød Pics - or it didn't happen
Hjemmelavet bacon Nu blev det tid til at forsøge med hjemmelavet bacon og en lille bayonneskinke Kødet blev saltet i 3 dage Krüger - smith
Det godt at være Slagter Så blev det Fredag, en lidt lang vagt. Konen i aften vagt. Børnene hos Svigermor, de kommer hjem 20. 30. Hvad skal man så have, ja det jo svært Kød & Kylling
Appelsin-bær i vindeskarmen… Ja, botanisk set er appelsinen et bær. Og i dag syntes jeg lige, jeg ville vise jer et af mine 2 appelsintræer Oikos Logos
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017 Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017. 29. January 2017. Tags. inspirationmadkulturrejseguide for foodies Carrotstick.dk
NU SKAL DER RØG TIL MADEN Medens røgning af maden oprindelig var en metode til at konservere maden på,bruges røgning i dag mest som et slags krydderi Noget om Mad
Varmrøget laks på grill Varmrøget laks på grill. Fandt denne opskrift hos grilkokkerier. dk. Opskrift. 1 side laks. 2 lime. Akacie honning Pics - or it didn't happen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.