V. i. e. r. f. o. a. l. v. m. d. t. å. g. n. u. p. j. ,. h. k. s. D. æ. ø. -. I. b. y. J. S. M. P. (. ½. ). R. H. Æ. 1. 6. 0. 7. 5. 4. K. E. N. T. B. L. O. z. G. c. F. /. %. C. A
sidst i August til november og der er masser af gode æblesorter at gøre brug af til æblemarmelade. Det er et godt æble som nem koger ud når du brugerdet til mad
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
En rigtig efterår/vinter marmelade og det også en af mine yndlings. Man kommer lidt i julestemning med denne her marmelade og passer til rigtig mange ting og ikke kun oven på et godt stykke brød
På den måde slipper jeg også for en æblemarmelade med alle mulige tilsætningsstoffer, men kun de rene råvarer – og jeg kan helt selv vælge, hvilke æbler jeg vil bruge – lige efter den danske sæson
klasse var på Sardinien boede vi hos en ældre bonde som var en del af et fællesskab hvor de byttede sig til/solgte internt alle deres varer og der fik vi en æblemarmelade som jeg stadig tydeligt husker, det her er slet ikke det samme, men mindst lige så godt
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i både. Hæld bacon og det meste af fedtet fra. Når æblerne er brune så vend baconstykkerne i, og lad det simre et minut eller to til retten er færdig
Jeg skal have kogt mere æblemarmelade, da en af de store fornøjelser, jeg tager mig den dag, er at spise en af mine lækre lynboller med stærk ost ogæblemarmelade
Jeg får oftest kogtnogle glas æblemarmelade med kanel, som vi elsker højt herhjemme, og lavet æbletærte med marcipan, men jeg fik lyst til at prøve at lave en snaps i år
I år deltog der mange - og så skulle der bages ekstra mange fastelavnsboller. æblemarmelade. Dem med vaniljecreme og chokoladeglasur var klart min favorit - men dem med luksusfyld og flormelis, var vist den mest spiste
Det er en slags koncentreret æblegrød eller æblemarmelade bare rigtigt rigtigt lækkert. Æblesmør smager helt fantastisk og er så lækkert på brød, is, pandekager, skyer mm
Min italienske lejer, Elisa, laver nogle gange den mest lækre æblemarmelade på næsten samme ingredienser, men af én eller anden årsag, lykkes det hende altid at få kogt marmeladen så forsigtigt, at den bliver gelé-klar, og med store stykker æble, der ikke er kogt ud
Slåen skal ligesom rønnebær fryses, før de anvendes. -Marmelade, likører og snapse. Lige nu er vinteren over os og vi kan ikke kæmpe imod mere, ved at kalde det
Kagerne er lavet af vandbakkelsesdej, til fyldet lavede jeg en æblemarmelade af de allersidste æbler, så har vi også spist egne æbler helt til nu, det er jeg helt godt tilfreds med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.