I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Smuldr med fingrene, til smørret er godt opløst. 500 gram rabarber. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Crumblen bages ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Jeg venter med at smulder crumblen ovenpå rabarberne til lige inden det sakl bages, så det ikke stå og bliver blødt af alt den væske rabarberne smider fra sig
R. a. b. r. e. c. u. m. l. -. g. t. d. f. i. s. k. D. h. v. æ. å. n. o. ,. j. S. p. ø. J. T. O. 1. 5. 2. 0. 3. L. (. 6. ). F. y. N. x. ". B. z. C. ½. 7. M. I. A. K. H. @. /. E. Æ
Så skulle mine rabarber i haves bruges og det blev til en lille dejlig dessert. Bland alle ingredienser sammen til crumble , det er lettest bare at bruge sine fingre
R. a. b. r. e. m. l. d. v. n. i. j. o. g. J. h. k. ø. t. ,. s. y. f. u. D. B. A. p. M. c. æ. å. S. L. T. 1. 5. 0. 3. 2. x. -. V. K. I. (. ). H. P. /. 4. ½. F. "
N. o. g. e. n. (. R. a. s. m. u. ). h. v. d. å. t. p. y. k. æ. r. ,. i. j. f. b. l. J. D. ø. w. -. S. c. M. I. O. 1. 2. B. 7. 5. 4. 0. /. C. 6. 3. L. P. 8. T. F. Æ
Bred crumblen jævnt ud over fyldet og drys de grofthakkede mandler over. I bladets opskrift var kagen bagt med solbær, men jeg valgte at bruge rabarber og finturne crumblen
Til gengæld indeholder chokolade med min. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarbercrumble. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskriftmed hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
M. å. s. k. e. d. u. t. a. i. g. h. r. l. æ. b. o. m. v. n. ,. f. ø. p. I. c. N. -. ). V. S. P. B. C. K. (. 1. 2. 8. j. 5. 3. 0. 6. F. Æ. R. T. 7. /. y. D. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.