I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Smuldr med fingrene, til smørret er godt opløst. 500 gram rabarber. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Crumblen bages ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
En himmelsk lækker sprød crumble som klart skal prøves flere gange i løbet af sommeren. Der sker bare noget magisk med kirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Jeg venter med at smulder crumblen ovenpå rabarberne til lige inden det sakl bages, så det ikke stå og bliver blødt af alt den væske rabarberne smider fra sig
R. a. b. r. e. c. u. m. l. -. g. t. d. f. i. s. k. D. h. v. æ. å. n. o. ,. j. S. p. ø. J. T. O. 1. 5. 2. 0. 3. L. (. 6. ). F. y. N. x. ". B. z. C. ½. 7. M. I. A. K. H. @. /. E. Æ
Så skulle mine rabarber i haves bruges og det blev til en lille dejlig dessert. Bland alle ingredienser sammen til crumble , det er lettest bare at bruge sine fingre
Serveres med en klat god creme fraiche. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
Rabarbercrumblemed marcipan og skyr-flødeskum. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
), der er en mazarinkage medrabarber, hvid chokolade og sprød crumble. Hov, og hvis du ikke fik fyldt fryseren medrabarber i sommers, og de røde stængler ikke er til at opstøve nogle steder, så kan du bare skifte frugten ud med en anden af dine yndlings
For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarbercrumble. Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.