Smør marengsen over kagen og drys efter med et tyndt lag flormelis gennem en si. Pisk æggehvide godt med en håndmixer nogle minutter til det skummer godt
Jordbærrabarberkompotmed ristet havregryn og kokosflødeskum. I et glas eller en lille skål lægges først kompot, dernæst ristede havregryn og det pyntes med kokosflødeskum og friske bær
Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Kom rabarberog andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen
Kogt den siede saft op sammen med sukkeret, og smag den til. Nogle gamle halve vaniliestænger, som jeg har haft stående i et glas til hjemmelavet vaniljesukker
Færdig marmelade med danske rabarberogjordbær. Marmeladebeholdningen er ved at være lav, så det skal der gøres noget ved, ogmedrabarber i hånden siger det sig selv
Denne galette får en fin mandelsmag, er ikke meget sød, men kan gøres sødere end min opskrift med mere sukker i kompotten, og måske lidt sukker i dejen
Jordbærog flødeskum til at lægge mellem lagene og pynt kagen med. Sigt hvedemel, Perfect Fit og bagepulver sammen og rør det i æggemassen sammen med det smeltede smør
Når man hen over sommeren skal udnytte tiden, hvor jordbær står øverst på dessert-menuen, er det vigtigt, at det ikke ender medjordbærmed sukker og mælk hver gang - synes vi
E. n. s. a. f. t. i. g. o. k. ø. r. u. b. d. m. e. p. l. j. å. D. v. -. h. ,. I. y. B. C. H. L. æ. c. S. (. w. ). T. O. 2. 0. 3. 5. J. 6. 1. ½. F. z. M. A. K. /. @
Jordbærograbarbergrød er en klassiker, en vidunderlig efterret til sommerens grillfester og hygge. Hvis du har en rest af jordbær fra friske, så kan du jo koge en grød af dem
Start med at vaske rabarberne godt og skær dem i tern på ca. Sukkerskeptikere vil nok korse sig over at kompotten først er fyldt med sukker, og så kommer der endda endnu mere i siruppen, men netop fordi smagen er så intens, behøver man kun at bruge ganske små mængder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.