Raps olie. Raps olie. Denne wok ret er ikke bare fuld af smag men også utrolig nem og hurtig at lave, så du kan have lækker aftensmad ja sågar gæstemad klar på 30 min
Raps, solsikke eller vindruekerne eller palmin. Jeg koger og almindelige klejner i olie enten raps eller solsikke – i stedet for palmin – så disse norske klejner valgte jeg også at koge i olie – det fungerede super fint – og når olien er varmet op til 175 grader ( tjek med fx
2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender
Opbevar dem derefter i fryseposer, de holder sig fint saftige og lækre i 2-3 dage og kan derefter ristes, bruges til bruchetta, laves til raps eller french toast
neutral olie (raps eller vindruekerne). neutral olie (raps eller vindruekerne). Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
2-3 spsk iloe (raps eller oliven). 2-3 spsk iloe (raps eller oliven). Du kan lave fritter af mange grøntsager, fx sød-kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri
lidt olie (raps eller oliven). Igår fik jeg denne herlige sag til aftensmad. At stege en laks med skind er en smagsoplevelse uden lige, som jeg åbnede øjnene op for i forbindelse med dette valgfag, som jeg har på skolen
2 spsk smagsneutral olie (fx raps, solsikke). 2 spsk smagsneutral olie (fx raps, solsikke). Da jeg var i Madrid i sidste måned, købte jeg nogle citronmandler fra Mercado de San Miguel i centrum af byen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.