Bland det hele i en Food processor, indtil det kan formes som en bold. Bland det hele godt sammen i en Food processor, indtil det har en cremet konsistent
Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. Use your fingers or a knife to pry open each crack and drizzle in a teaspoon of butter and stuff in a pinch of cheese
Den lidt bitre dybe chokocreme spiller virkelig godt sammen med den søde dadel/mandelbund. mandler. Til bunden blendes mandler, dadler, kokosmel og salt
240 ml mandler. 25 Medjool dadler (de skal være bløde ellers læg dem i blød i vand). 1 spsk mandelsmør. 1 spsk mandelmælk (jeg brugte lidt mere for en blødere konsistens). 240 ml mandler. 25 Medjool dadler (de skal være bløde ellers læg dem i blød i vand). 1 spsk mandelsmør. 1 spsk mandelmælk (jeg brugte lidt mere for en blødere konsistens)
Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. for en sandwich er altså en del, men jeg prøvede en sandwich fra Joe and the Juice i København, og den var også rigtig god
Det er første gang, at jeg laver denne slags ganache men bestemt ikke sidste – den smager for vildt, minder en smule om nutella eller chokoladetrøfler, der smelter på tungen og har et lækkert twist af kokos
kinesisk sweet and sour chicken. Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv. Det er faktisk ikke særlig svært at lave sin egen lækre sweet and sour sauce og du vil bestemt synes den er mere lækker og grønsagerne er mere sprøde hvis du prøver
Men så snart du kombinerer det sammen med noget andet, er de helt fantastiske. Alle ingredienserne blendes rigtig godt indtil massen er blevet ensartet (det kan være en god idé at blende mandler til mandel mel først)
Æblesæsonen er på sit højeste, så hvorfor ikke udnytte, at du kan få æbler til en billig pris – måske endda gratis, hvis du selv finder frem til æbletræet
Smag til med salt, peber og eventuelt mere cranberrysauce. juleand til den store aften. Fjern overflødigt fedt ved gumpen fra anden og gem det til sovsen
Min mave fungerer ikke ordentligt, når jeg får mel/pasta/ris, så det er lagt på hylden – der er selvfølgelig altid situationer, som når man er gæst, hvor man ikke kan kontrollere hvad der bliver serveret – men herhjemme kan jeg og vil jeg undgå det
J. e. g. l. a. v. d. i. ø. r. s. ,. m. n. f. t. o. k. b. u. '. I. å. c. h. O. p. j. C. -. B. 2. 5. 3. M. y. w. 1. 0. 6. K. F. æ. (. S. ). P. R. E. A. H. T. /. 4. . g
Min udgave er med hokaido og porrer, krydderier, vand, lidt fløde og citron. #2 Den anden dag tog jeg mine to børn med på en impulsiv skovtur, Alberte og jeg havde lange snakke om det smukke efterårslys, hun er en skæg 2 årig, grænsende til det gammelkloge. #4 Som flere andre har jeg lavet en byttehandel med Jeannett, de fineste dukker til Alberte, hun har døbt dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.