I dag har jeg bagt nutella horn. Nå men denne gang har jeg altså fyldt nutella i lækre horn. Lavede faktisk også nogle horn med både marcipan og nutella i
Er der noget bedre en god stor T-bonesteak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
-. -. -. -. D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
-. -. U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Faktum er, at det faktisk slet ikke er så svært - humlen er at have alle ingredienser klar. Vi har brugt amerikanske rib-eyes med en flot fedtmarmorering
Det er godt at have lidt at tygge på - også i bagværk. Havrehorn med massere cornflakes og kerner. Form dejstykkerne på samme måde, som jeg gjorde ved madpakkehornene (se link)
Vi havde netop talt om at finde noget hurtigt at spise, men så kom vi forbi Restaurant Firefly. Flere veganske madbloggere har allerede skrevet om deres oplevelser på restauranten, og jeg skal da selvfølgelig også være med
-. -. -. R. e. s. t. a. u. r. n. b. l. i. g. O. æ. k. d. o. ,. m. h. y. å. f. B. M. c. V. v. 1. p. 7. N. q. F. K. &. ø. 4. 0. (. ). H. j. G. D. 2. S. é. 3. J. '. /. 5. L. 6. ä. U. P. x
-. -. B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
Her har vi dog lavet steaks i ovnen til - dækket af en gedeost-blanding. Til steaksene. Rødbede-tzatzikien smager lige så skønt som den ser ud - og passer perfekt som tilbehør til de grill-retter, der er på vej i sæson
Tre-fire år efter kom vi igen til Algarvekysten og fandt med det samme restauranten, hvor vi nød en del af vores aftener med god mad, og fantastisk humoristisk underholdning fra tjenerne
Restaurant The Lodge der ligger lige midt i Vejle's centrum tæt på banegården er et af Vejle's bedre bud på fine dining, restauranten der er ejet af Kirk familien der ejer Lego koncernen har indrettet denne baghus bygning i elegant moderne stil og prøver at bevæge sig op i den gode ende på restaurant scenen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.