Jeg ville SÅ gerne lave en chokoladekage, men manglede ligesom de ingredienser der skulle bruges. Brugte så hvad jeg lige kunne finde med inspiration fra den originale opskrift
Smør et ildfastfad med olivenolie. Sæt faden i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 200 grader. En virkelig lækker og frisk ret, hvor grøntsagerne virkelig giver hinanden smag
Man blande kartoflerne - forårsløg - gulerødder og det hakkede persillen i en skål med cremefraichen smag til med en salt og peber mix læg derefter det i en fad og drys det revet ost ud over kartoflerne
Dryp med resten af olien og krydr med salt, peber og oregano. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned i fadet
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Nu er der rester til de næste to dage, så det kan man jo ikke klage over. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
Skær squash i tynde skiver, læg dem i et fad og drys lidt salt over. For et fad med bagepapir. Skyl saltet af squashskiverne, lad dem dryppe af og læg dem i bunden af fadet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.