V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Den smukke frostmorgen i går gav energi til hele dagen. For både folk og fæ. Jeg kunne ligefrem se, hvordan både køer, hund og jeg selv sugede energi fra solen, der aflagde et kort visit,
Restemad med steg. Kroketter med italienske aner. Udgivet den 12. marts 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Det sidste stykke af en steg kan godt være lidt tør og kedelig på tredjedagen
Det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan lide, at stå i køkkenet i flere timer og kokkerere - men hurtig og nem aftensmad er virkelig en hverdagsforkælelse af de helt simple
Bagt vesterhavs torsk og blomkålspuré med gremolata og hakkede mandler. Kender du det – middagsmaden er spist, men der er stadig lige præcis så meget mad tilbage, at man ikke kan lide at smide det ud
Restemad med fasan. Posted on 21. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Når man nu har fundet ud af, at fasan faktisk mætter ret meget, og at man ikke har kunnet spise op – overhovedet ikke har kunnet spise op – eller hvis man har været så klog, at man har lavet en stor portion, kan man lave den lækreste restemad af det, der blev til overs af retten med fasan
Jeg synes, det er så bittert at smide mad ud, men det er altså ikke alt mad, der er så spændende dagen efter, og det er bare ikke så sjovt at spise det samme 3 dage i træk
En rigtig god måde at få brugt rester er at lave en pastasalat. Da vi stadig havde en lille rest kyllingekød fra da jeg kogte en hel kylling, og da jeg allerede havde lavet tarteletter af noget af det, skulle resten bruges på denne pastasalat
Restemad – pot pie med kylling og grønt. Posted on 18. marts 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Når foråret kommer, får jeg sådan en lyst til at få orden i alting
Der er kommet en ny kategori på bloggen under opskrifter. restemad. At bruge sine rester op – og at bruge dem godt op – er noget, der kan mærkes i husholdningsbudgettet
Salt, peberBrødcroutoner. Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande. Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg en god halv times tid, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud
Lørdagens udstoppede gris rakte til en god lørdagsmiddag, til sandwich med steg og sure agurker om søndagen, madpakke om mandagen og - i en helt ny form til aftensmad mandag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.