De her pandekager er helt rigtige – som pandekager skal være. Lørdag, kulde og mørke er tre perfekte forhold til indehygge med bløde, søde pandekager i stearinlysets skær
I dag skal vi have kartofler – og rigtige frikadeller. Rigtige gammeldags frikadeller. ) Men lur mig, om ikke der er folk derude, der tror, det kun er deres mormor, der kan lave rigtige frikadeller
(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jeg bruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Brug et sukkertermometer, så du opnår den helt rigtige temperatur. Jeg har længe ventet på at skrive dette indlæg, da jeg er vild med flødeboller og efterhånden har lavet dem et par gange
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Smid alle ingredienserne i en blender og bag kagen i ovnen i små 45 minutter og wupti så er der sund hjemmebagt kage til eftermiddagskaffen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.