P. å. t. r. o. d. s. a. f. n. æ. e. 3. m. l. ,. k. j. g. i. p. h. u. v. ". b. I. ø. D. 7. 5. ½. H. 6. S. R. -. O. (. x. ). A. 1. 0. %. T. c. 4. K. y. =. 2. F. B. V. w. M. Æ. Y. C. /. ¨. ~. ^. L. E. G. i l
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
basmatiris. Tilsæt ris, sojasauce og østerssauce og bland godt. basmatiris. Stegte Ris med Tigerrejer til 2 personer. Kog risene 8 min i bouillon og lad dem hvile under låg
Kom risene på panden, og hæld saucen henover. de stegte ris med lidt frisk persille eller basilikum. 2 dl ris. 1peberKog risene efter pakkens anvisning, og gør de andre ting klar imens
basmati ris. gurkemeje, stødt eller fintrevet fra frisk gurkemeje. Server med frisk koriander. 1salt til ris. 1½ dl kogte sorte ris (kan undlades). 11 håndfuld frisk korianderKog risene efter anvisning på pakken. Tilsæt de kogte basmatiris, evt sorte ris, samt cashewnødder og varm det godt igennem under omrøring i 5 minutter
Der har været så mange skønne billeder af Ris a la mande cheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
R. i. s. a. l. m. n. d. e. r. f. v. o. t. ,. å. h. D. j. u. g. k. ø. b. p. æ. S. y. w. c. I. '. C. 2. 3. 5. 1. 4. 0. -. 7. K. F. H. T. L. P. é. /. A. q. W
J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
Sådan gør du Skyl risene i koldt vand et par gange og lad dem dryppe af i en sigte. Skru lidt ned for varmen, tilsæt spidskommen, hele nelliker, kardemommekapsler, kanelstang, chili, salt og ris og lad det riste ved svag varme i nogle minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.