Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Jeg stegte baconen sprød og dryppede den af på køkkenrulle, mens jeg ristedesvampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogtepasta i, sammen med tomater i halve
På toppen er der sprøde og saltede grønkålschips, ristede hasselnødder og brunet smør. Udover perlebyg er bygottoen lavet medgræskar, der giver en sødlig smag og cremethed til grøden
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Så kigger man nøje efter, kan man se de saftige stykker af entré cote blande sig mellem de ristedesvampe, syltede rødløg, lækre semidried tomater, ristede asparges og andre lækre grønne sager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.