Jeg synes RKT er fantastisk at arbejde med. Jeg laver min RKT og mens den er varm, hælder jeg den ud på et stykke bagepapir, som jeg har fedtet lidt ind
En smule hvid sprøjeglasur (RI) - MMF, SP, RKT. Det går ret stærkt med at den bliver fra blød til fast, og derfra at være "fast" til at blive "grynet" er et split sekundet, så vær meget opmærksom imens du pisker
Jeg ville egentlig ogsÃ¥ have lavet rosenkÃ¥l til stegen – men det var blevet sÃ¥ mørkt, at jeg ikke kunne finde dem i urtehaven – og koldt var det ogsÃ¥
Jeg lavede hjulene af RKT (opskrift findes her. Da kagen er til en dreng valgte jeg at indfarve RKT med lyseblå - dette gøres lige efter smør og skumfiduser er smeltet sammen
Benene er lavet i RKT. såå er det sidste fødselsdags kage til knægten. som i øvrigt ikke går i børnehaven mere nu -nej NU er han før-skole barn og det skal man ikke lige sådan glemme
Jeg RKT er det originale navn for massen der består af marsmallows, smør og Rice Krispies. Jeg vælger at brug RKT, når figuren ikke må være for tung I forhold til resten af kagen
Hvis du/ I ønsker at RKT til være farvet, er det nu du skal komme pastafarven i massen. RKT kan enten formes til figurer (brug flormelis, da det er en klistret masse - eller anvend engangs gummihandsker til at forme med) eller skæres i rektangulære stykker og coates med mørk chokolade
Rice Krispies er et morgenmads produkt fra Kellogg'sRice Krispies Treats - også kaldet RKTBruges som "snyde-fyld" (i stedet for kage) til større dele, når der formes - og elementerne ikke må blive for tunge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.