Den kære lille chokoladekiks, har en helt specielt plads i mit hjerte. Derfor synes jeg det er sjovt at finde nye måder at få andre til at dele min begejstring for kiksen på
Endelig når vi til bønnefritterne…. Jeg har længe tænkt de skulle deles med jer her på bloggen, da det nok er så tæt på sunde pomme frites, vi nogensinde kommer
Hjemmelavet Gnocchi a la ParisLe Gordon Bleu2 personer til hovedret GnocchidejEn knivspids stødt muskatnød30 g smør65 g hvedemel2 æg 15 g gruyère, revet (Jeg brugte Karolines Pastaost)Bechamelsauce15 g smør2 spsk
vi til bønnefritterne…. bloggen, da det nok er så tæt på sunde pomme frites, vi nogensinde kommer. god olie og salt, og vupti en halv time senere er der sprøde, lækre bønnefritter,
Det er virkelig Pippitime. En dl grovvalsede havre er lagt i blød i tre dl vand med lidt citronsaft, allerede aften forinden, så er det bedre at fordøje for maven
Ovenpå alt det sygdom og mit valg om at stoppe på mit studie. Jeg har lige været på Glostrup hospital for at få taget nogle prøver, men sidder nu i bussen på vej hjem
D. e. r. f. i. n. d. s. k. å. m. a. g. P. l. o. -. t. b. ø. p. ,. j. E. v. æ. I. h. u. y. ". M. J. V. S. A. B. H. F. Ø. N. 2. (. R. ). 1. c. G. x. U. O. z. £. 4. /. w. K. L. T. W. 3. 0. ´. *
)For et stykke tid siden havde Lene lavet nogle små lækre wraps i chilitortillas med pikant fyld. En super nem lille forret, let aftensmad, til buffet, til madpakken eller you name it
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Share on Twitter. Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vild med de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side. Ha over ett lokk eller legg over litt folie, la koke på svak varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.