Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex. 420 kcalTil aftensmad lavede jeg tundeller og serverede det med rodfrugtsalaten, feta og lidt sur/sød sovs
Et eksempel på en af favoritterne er stegt flæsk med persillesovs, som jeg lavede om på allerbedste tøsemanér til en rodfrugtsalat med stegt flæsk og persillepesto
lilla rodfrugtsalat . selleri m hasselnødder og persilleolie. Sellerien skæres i meget tynde skiver, som kan rulles sammen om nøddefyldet – eller skiverne kan lægges sammen to og to med fyldet i midten
Hvis du altid har et godt lager af rodfrugter – gulerødder, persillerødder, rødbeder, knoldselleri, pastinak – og kål – som jo kan holde sig i mange dage, hvis man opbevarer dem rigtigt, så er der grundlag for en god og sund middag eller frokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.