Tilsæt olie og ønsked krydderi. Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
Bøg siderne, drys med de hakkede krydderurter og hæld den ønskede mængde olie over. Denne varme og grillede fetaost smager fantastisk og er virkelig nemt at forberede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.