Start med at riste dine pinjekerner på en tør pande ved høj varme. At komme fyld i cherrytomater er lidt et pillearbejde, men de er rigtig lækre og gør sig fint på et tapasbord eller som en lille appetitvækker
olivenolie til at pensle med. De er dekorative og have stående i vindueskarmen, de dufter fantastisk og så kan man bruge dem til fx et lækkert rosmarinbrød
Top daalen medcherrytomater, hakkede saltede mandler, friske koriander og skyr. Min kæreste kan desværre ikke lide det, så den står kun på daal herhjemme, hvis jeg er alene eller spiser med en veninde
I går kom jeg hjem med en hel kasse cherrytomater – et tilbud, der var for godt til at gå forbi. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Lørdag fejrede vi Jespers fødselsdag med god mad og hygge på sofaen og i går tog jeg Wilma i bæreselen og gik i køkkenet for blandt andet at sylte rødbeder og små cherrytomater
E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. -. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
Vend begge dele i panden sammen med salt og peber. Bred blandingen ud i bunden af et lille ildfast fad, læg stykker af hellefisk derpå og krydr med salt og peber
E. f. t. e. r. n. w. k. d. ,. h. v. o. j. g. a. s. å. m. i. ø. l. u. æ. b. T. p. 1. 5. S. -. D. (. 4. ). 2. c. y. ½. 3. G. H. F. R. P. K. 6. 7. é. 8. 9. 0
En kasse med to kilo søde og lækre cherrytomater. Drys med hakket hvidløg, salt, sukker og chilipulver – kun en anelse chili, retten skal ikke være hot, bare krydret
Derfor lavede vi også nogle ovnbagte cherrytomater – drysset med salt og lidt rørsukker og dryppet med olivenolie og balsamico - og tilføjede et generøst drys friskrevet parmesan og yderligere et drys ristede bacontern
Gni indrefilet av svin med salt og pepper. Brun fileten raskt på alle sider i en panne med smør. Pakk skinkeskiver rundt fileten, og bind hyssing rundt med jevne mellomrom
N. o. g. l. e. a. f. j. r. h. u. s. k. m. å. …. d. n. i. 1. 9. 8. 0. ,. v. B. b. ø. D. t. H. G. S. p. J. M. æ. y. I. L. ”. K. –. c. (. 4. 2. ). 3. C. 5. ½. T. E. R. -. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.