Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidt olivenolie. Kom flødeost og creme fraiche op i en skål sammen med fløde og citronsaft, og rør det godt sammen
Et dejligt brød der er lækkert med på madpakken eller til frokost. Olie til at smøre formen med. Bland chiafrø med halvdelen af vandet og lad dem bløde lidt op
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. 1 fed hvidløg. 1 chili med kerner. 1 fed hvidløg. 1 chili med kerner
en uges tid, hvis det ellers kan holde sig så længe i rugbrødselskerens nærvær. - og fyldt med fibreFor jeg var jå så heldig, at modtage disse fine pakker mel fra Amo, og efter at have afprøvet dem i et par brød nu, ja så må jeg altså indrømme, at jeg er blevet en fin fan af alle tre slags
Jeg valgte sorte ris, for de er med til at give brødet den "rigtige" mørke rugbrødsfarve. Det her "rugbrød" er mere i familie med stenalderbrød, men her er der foruden en masse kerner brugt kogte sorte ris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.