Jeg indrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år. Det blev en lidt længere blogpause, end jeg umiddelbart havde forestillet mig
Så er der hvidkålspizza i ovnen. By Madfidusen. April 16, 2015. No Comments. Efter samme koncept, som da jeg lavede kålreder den anden dag, har jeg i dag bagt pizza
Og så ser man lige mig stå og smøre madpakker kl. 23. 15 – jeg ville helst vente til i morgen, men når jeg er alene med pigerne, så er tiden knap om morgen, og hvis jeg skal have en noglelunde chance for at møde til tiden i morgen – så skal madpakke laves aften før
Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. til rosiner og mandler. Hvis du ikke er lagerførende i brombær, dropper du dem bare og kører rosiner og mandler i
Jeg bliver blandt andet inspireret her. Mine tanker er min styrke. Idenditets forældelse. -. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Valnøddesnaps hører til mine favoritter. Det er en klassisk kryddersnaps og det er ikke uden grund. Den har en flot gylden brun farve og en fantaastisk smag
og fejret over flere weekender. Selve konfirmationen var d. 19 april fra vores lille landsby kirke, med efterfølgende reception i haven i strålende solskinsvejr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.