Nu kommer du så den ønskede fyld/smag i og rører/pisker det sammen, men ikke for længe, da derellerser fare for, at massen bliver for tyk og dermed kan skiller
Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Så spis løs, hvis du døjer med en lav blodprocent. Til gengæld indeholder den en masse skjult sundhed. Hjemmelavet, sund, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker
Så nemt – og så VANVITTIG lækkert. Solskin og forårsvejr indbyder til lækre is. Jeg er altid på jagt efter gode ideer og opskrifter på sunde alternativer til desserteller en snack til den lille sult
Når jeg laversunderealternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativerbliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Alternativet til hjemmelavet is er de mange forskellige købe-is som findes i supermarkedernes frysediske, men derer uendeligt langt mellem ordentlige produkter og såer de hundedyre
Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig. Så har jeg lavet endnu en omgang hjemmelavet sunde is
Denne is er lavet på både creme fraiche og fløde, sødet med flormelis og HONNING. Pisk æggene med flormelis og flydende honning til det er skummende og hvidt
Selvom sommerener ved at være slut og efteråretså småt er begyndt er vejret helt fantastisk og derforer det også bare med at nyde alle de is man har lyst til inden kulden, blæsten og regnen ankommer
Vi laver is mens vi venter på at solen kommer, men sådaner den danske sommer jo. Fyld et hele i en beholder som kan gå i fryseren og gerne med låg, pynt med resterne af hindbærrene og mashmellowserne
hvid chokolade, gerne med knas ellernødder, grofthakket. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavet is for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Hak skildpadderne og rør dem i æggemassen. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.