Derersikkert mange afjer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Jeg véd, at bogen alleredeklarer sig vildt godt og bare sælgerderudaf – men det ændrer da ikke på, at jeg gerne vil give mit kærlige puf med – så bogen får ekstra medvind og Ditte kan få mulighed for fortsat at udleve sin drøm som selvstændig bagebabe
Til gengæld har jeg haft mange flereåndehuller, mere tid til familien og i kombination med en masse spændende arbejdsopgaverer tiden fløjet af sted… på den gode måde
Selve konkurrencen blev desværre lidt forsinket så jeg nåede kun at være med til at bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jeg kender kun vinderkagen, ikke bagerneder stod bag, men den smagte dejligt
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Man har nu en kraftig essens, som skal fortyndes mange gange inden den er klar til at drikke. Der skal selvfølgelig smages på den undervejsså lav ikke for lidt
Såer det ikke altid jeg gider at lave noget der skal hæve i, jeg ved ikke hvor lang tid. Især ikke når det er noget til aftensmad, som man ikke liiiige havde fundet på dagen i forvejen
-selvom vi bruger den præcis samme opskrift, såbliver mine aldrig lige så gode. Steges i stegemargarine, ved forholdsvis høj varme (så får de en dejlig sprød skorpe)
Hjemmelavet vanilleis min yndlings is hos ben and jerryer karamel med mandel såherer min egen version hjemmelavet hindbær isog til sidst hjemmelavet pistacie islænge leve ismaskinen
Skær den i skiver når den erafkølet. Julen varer lige til påske, derer virkelig noget om det. Det er præcis tre måneder siden jul, det sner stadig og vi er stadig i julehumør
Riv citronskallen, bland citronsaft, citronskal og olie, rør de hakkede basilikumblade i – og bland med rygende varm, friskkogt pasta sammen med en håndfuld revet frisk parmesan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.