Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Men hvad så med resten af året. Og heldigvis så er det simpelthen så smart, at jeg jo har en lang række kollegaer, der i dette efterår udgiver bøger, som sørger for, at I allesammen har noget at tage jer til, når I ikke bruger min konfektbog
Til gengæld har jeg haft mange flere åndehuller, mere tid til familien og i kombination med en masse spændende arbejdsopgaver er tiden fløjet af sted… på den gode måde
Så er der hvidkålspizza i ovnen. Vi har nemlig altid revet hvidkål i køleskabet, og da så mit første aftensmads-projekt gik i vasken, ja så måtte der jo bare improviseres med rester
Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. til rosiner og mandler. Hvis du ikke er lagerførende i brombær, dropper du dem bare og kører rosiner og mandler i
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Man har nu en kraftig essens, som skal fortyndes mange gange inden den er klar til at drikke. Der skal selvfølgelig smages på den undervejs så lav ikke for lidt
Så er det ikke altid jeg gider at lave noget der skal hæve i, jeg ved ikke hvor lang tid. Og gider jo ikk købe de tørre købe-burgerboller, så måtte jo selv i gang
Men det er også fordi jeg laver såmange forskellige ting hele tiden. Efter en lidt længere pause en normalt – som faktisk også var ret tiltrængt – er jeg vendt en smule tilbage til bloggen
Hjemmelavet vanilleis min yndlings is hos ben and jerry er karamel med mandel så her er min egen version hjemmelavet hindbær isog til sidst hjemmelavet pistacie islænge leve ismaskinen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.