J. e. g. h. a. r. l. v. t. m. n. b. y. u. s. i. k. o. j. p. f. d. w. -. å. N. æ. R. 4. 5. S. F. Ø. D. E. T. ø. 0. +. H. ,. V. '. L. c. B. (. ). I. C. G. Æ. P. K. A. ) g
Men nu tror jeg, at jeg har fundet en grundopskrift, som fungerer. Jeg har som nævnt trådt forkertafen del gange, og vil derfor starte med at dele mine dont’s med jer
Groft salt ogpeber fra kværn. ½ bundt frisk urter fx basilikum, dild eller purløg. 1-3 typerafsæsonensgrønsager hakket eller snittet fint. 4 store stykker bagepapir a ca. 4 stykker fisk a ca
Smagersuper godt, mætter længe og så eeeelskerjeg mine kulhydrater om morgenen. Morgenmad. Derersikkert liidt for mange kulhydrater i rodfrugterne til aftensmad ville noglemene, menjegtæller ikke macros her i offseason ognydergernerodfrugter – også om aftenen
Å. h. ,. a. v. ø. J. e. g. r. t. æ. o. u. p. l. M. i. n. k. m. d. s. D. j. f. å. b. w. O. A. -. *. C. R. P. c. F. N. T. S. I. K. #. 1. 2. 3. E. W. y. G. á. (. ). 4. 0. 5. 9. %. B. L. é. [. ]. H. 7. U. ". q. Æ. x. V. Q. ½
Sådan gør du. Jeg har en blå støbejernsgryde fra IKEA derersuper til formålet, enrömertopf kan ogsåanvendes hvis ikke man har en gryde der kan gå i ovnen
De er standard på morgenbordet – hos os og i B&B’en. Ligesom den bløde dej erenaf mine grunddeje, erdejen med rugkerner, hørfrø og honning enaf de mest brugbare af de opskrifter, jeg har på rygmarven
E. n. b. a. m. s. e. p. å. k. y. D. r. l. v. f. ø. g. i. t. o. ,. d. H. u. æ. 5. 0. 1. K. G. h. j. 2. L. T. (. ). S. R. 7. +. F. I. Ø. B. -. '. M. 3. l. L a
Det handler om vanerog det handler om at overvinde sig selv, måske til at stå lidt tidligere op, måske til at forberedemorgenmaden, måske til at komme ud og være aktiv
J. e. g. v. i. l. r. n. s. h. o. d. a. b. k. t. j. å. f. ø. I. m. u. ). M. 1. 3. x. 2. 0. 8. c. D. p. F. y. z. ,. æ. S. ". 4. -. 5. H. ½. L. B. . O. /. P. G. e g
Jegerefterhånden nået dertil hvor jeg kan lave brød, bollerog pizzabunde på slump - jeg ved nogenlunde hvor meget der skal i af forskellige ting og hvordan dejen skal føles og se ud
Jeg har tidligere fortalt om mine kostvanerog mit forhold til det sunde fedt HER, menmener at jegskylderJer kære læsere et indlæg mere om, hvorfor det er vigtigt at få det sunde fedt indebords og hvorfor becel erenaf de gode kilder til dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.