Men pas på med væsken, så surdejenikke bliver alt for våd. Den her er endnuikke død, og den danner lækkert glutennetværk, hæver når den skal og lugter af øl
E. n. b. a. m. s. e. p. å. k. y. D. r. l. v. f. ø. g. i. t. o. ,. d. H. u. æ. 5. 0. 1. K. G. h. j. 2. L. T. (. ). S. R. 7. +. F. I. Ø. B. -. '. M. 3. l. L a
iceberg, figner og solsikkekerner. Derefter tager dustegen ud og laverden hvile på køkkenbordet. Når man laveren kamsteg er det for mit vedkommende utrolig vigtigt at de s**** svær bare er sprøde og perfekte
Det handler, i følge Fitzegerald, i grove træk, hverken om du lander på hælen, forfoden eller midtfoden, så længe, at du fastholder en høj frekvens mellem skridtene, og ikke er doven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.