1. 1. 1. E. n. b. a. m. s. e. p. å. k. y. D. r. l. v. f. ø. g. i. t. o. ,. d. H. u. æ. 5. 0. K. G. h. j. 2. L. T. (. ). S. R. 7. +. F. I. Ø. B. -. '. M. 3. l. L a
Nyd hellere den til maden. Sådan gør du. Husk nu at smagen fra vinen naturligvis bliver afspejlet i din sauce, så du skal ikke bruge det aller billigste sprøjt du kan finde
Tilsidst smider du lidt smør, et knust fed hvidløg og en stængel rosmarin på panden. Alle smider vel for gamle grøntsager ud, men hvis man overvejer nogle grundelementer i en uges madplan, kan man undgå en masse fråds
Hvis du har flere gode spareråd, så skriv dem endelig i enkommentar og lad os inspirere hinanden. bruges som fyld i frikadeller eller suppe (kan også fryses ned), og kogte kartofler kan bruges som pålæg på rugbrødsmadder, laves om til kartoffelfrikadeller eller steges på panden
1. O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.