F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. h. æ. k. m. v. p. f. y. b. c. ,. ø. å. S. j. u. J. -. (. ). M. O. D. é. G. 2. 8. /. 4. 3. 5. 1. 6. '. N. H. 7. L. K. 0. I. z. 9. V
S. å. r. u. n. d. e. j. g. 2. p. L. C. H. F. V. æ. t. J. h. a. b. k. (. v. f. i. s. 3. -. 5. ). l. m. y. o. ,. E. ø. K. D. 1. O. M. c. N. ". 4. w. T. z. Ø. q. t g
Pisk sukker og æg sammen til luftig masse, tilsæt margarinen i små tern og bland så alt det andet i. Pisk fløden til skum, tilsæt skyr og pisk godt, tilsæt den afkølet hindbærpure, og bland det godt sammen
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Tilsæt æg og salt. Sæt på bageplade (2 plader med 6 på hver). Nu er det jo "lille-fredag" i dag og mener bestemt det er en oplagt undskyldning for, at forkæle familien (inkl
der tilsættes – derudover smager det fantastisk. Hæld sukker, vaniljesukker, salt og æggehvider i en varmefast skål (jeg bruger metalskålen fra min køkkenmaskine) og sæt skålen over vandbad og tænd for blusset
Piske halvdelen af æggehviderne ved langsom hastighed, nå de er pisket stive, sæt hastigheden op og hæld den varme sukkerlagen ned i mens du pisker, i en tynd stråle
Derudover kommer selvfølgelig alt den lækre pynt, hvor kun fantasien sætter grænser. Lad nu blandingen køle af ved stuetemperatur, endelig ikke i køleskabet da husblassen da vil sætte sig
Sæt over ved lavt blus og varm det op til det er lunkent og sukkeret er helt opløst. Hæld herefter massen på ramakinere og sæt i et vandbad (ildfast fad hvor bunden dækkes med et par cm
Skær baconen i strimler, og steg den på en pande uden tilsætning af fedtstof. 1 æggeblomme – sæt æggehviden til side til senere. 1 æggeblomme – sæt æggehviden til side til senere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.