Når kødet er brunt tilsættes (snittede) løg, hvidløg, porrer og forårsløg. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpure’en og rør godt (der skal ikke tilsættes yderligere væske, da auberginerne ingen sugeevne har)
Hæld det hele ud på et stykke bagepapir og lad det køle af indtil chokoladen ikke er så flydende mere, den skal stadig være "sticky" men ikke falde af mandlerne hvis man tager dem op
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelse med mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
Det er ikke alle steder det kan lade sig gøre, medmindre man har en stålkasse. I mit køleskab og i “det store udendørs køleskab” – en kasse på terrassen – var der mange små skåle med diverse rester fra både juleaften og fra frokosten juledag
Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal min svigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Læg låg på og sæt den i en kold ovn. Imens steger du det fintsnittede spidskål i kokosolie på panden. Rodfrugter og grøntsager efter behag (eller hvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
Tilsætkødet og hæld saucen over og varm igennem. Tag det over på en tallerken. Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødet i strimler
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. h. æ. k. m. v. p. f. y. b. c. ,. ø. å. S. j. u. J. -. (. ). M. O. D. é. G. 2. 8. /. 4. 3. 5. 1. 6. '. N. H. 7. L. K. 0. I. z. 9. V
Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Rist rugbrødetindtil du syntes det er nok. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Der findes mange varianter og forskellen fra almindelig kokosmel, som revet kokos jo kaldes i Danmark, kan du se på finheden af melet samt indholdet af fibre er langt højere og indholdet af fedt lavere
Husk som altid, at I kan finde mig på Facebook og Instagram @thomaserex – og jeg er endda på Twitter (med samme navn), hvis der skulle være nogle af jer, der bruger det
Tilsæt lidt efter lidt melet under omrøring. Hvis du ønsker en blank overflade, kan brødene pensles med æg inden de kommer i ovnen – Jeg pensler dem sjældent
Tilsæt et par skeer vand, blend så kokosmel, havregryn og kakao i. Varm en pande godt op, kom kokosolie på og steg dadel stykkerne indtil dadlerne bliver helt bløde – det gør dem nemmere at blende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.