sød chilisauce. Brødene afkøles og smøres med flødeosten. Flutestykkerne smøres med hvidløgsolien - der skal meget lidt olie på - det er mest for at få smagen af hvidløg på brødet
Lækker og cremet smoothie medavocado, fyldt med sunde fedtstoffer. Desuden har avocado et højt indhold af A- og B-vitaminer og mineralerne jern, og kalium
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Denne ravioli er lavet på sød kartoffel og er serveret med to slags fyld med røget laks. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen mednoget andet
Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Da min mand fandt ud af, at vi skulle have linsesuppe til aftensmad, var han bestemt ikke tilfreds (han mener ikke, at han kan li linser)
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Del avocadoerneog tag kødet ud med en ske. Drys med salt og peber mellem lagene. Pres avocadoskiverne lidt sammen og servér dem på tynde skiver ristet rugbrød – eller giv rugbrødet til
Sød, spicy ogmed en lækker konsistens. Jeg har i første omgang forsøgt mig med at lave kvædechutney. Kvæder er hårde og bestemt ikke en “gnave-frugt”, og den fine smag af både sødmeog syrlighed træder først frem, når den bliver opvarmet
Denne ret er med grønne linserog grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.