Sød mandelmælk risotto med granatæble og pistacie
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl risottoris
  • 6 dl sødet mandelmælk uden vanilje (se opskrift på mandelsmoothie med avocado og hindbær)
  • evt. 2-3 dl kogende vand, sødlig hvidvin eller fortyndet hyldeblomstdrik
  • 1 vanillestang
  • 1 spsk mandelsmør og 1 spsk smør (eller 2 spsk smør)
  • kerner af 1/2 granatæble (kernerne tages ud af skallen og alle de hvide hinder fjernes)
  • revet skal af to øko lime (brug juliennejern til lange tynde strimler)
  • 50 g økologiske usaltede afskallede pistacienødder, hakket mellemfint

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.