Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg bager meget både brød og kager - og jeg har vist noget af en sød tand, så der er mange af de ting jeg laver, der handler om kager, is og desserter
- en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret afDitte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid
Den første delte opskrift jeg kunne finde på krigfisk, blev delt afDitte med bloggen Mmm… Vegasme og blev senere fortolket af Månebarnet med opskriften på Fredsfisk
Grundopskriften på den her lasagne har jeg lært af min dejlige veninde Ditte. Jeg har prøvet at gøre hende kunsten efter og har tilføjet lidt nyt til hendes oprindelige opskrift, ligesom jeg af og til tilpasser den efter, hvad der er i køleskabet
Vi gider nemlig ikke stå og smutte mandler, så vi har valgt at riste dem let af i ovnen inden i stedet for – og det giver nogle lidt mere “grove” vaniljekranse – smagen er også mere dyb, synes jeg
Én af dem er Ditte. REKLAME – for Dittes smukke bog “Tid til kage”. Men hvad så med resten af året. Jeg véd, at bogen allerede klarer sig vildt godt og bare sælger derudaf – men det ændrer da ikke på, at jeg gerne vil give mit kærlige puf med – så bogen får ekstra medvind og Ditte kan få mulighed for fortsat at udleve sin drøm som selvstændig bagebabe
Stil derefter til afkøling. Ditte Gad Olsen. Tag rispapiret mod dig og læg det hele vejen over mod den modsatte side af rispapiret - fold det fast (men igen, ikke for fast) til en rulle
I denne forgangne weekend kan man ikke just sige at jeg har haft tid – med Dittes bryllup and all – men jeg kunne godt lige nå at lave de her dåbskager torsdag/fredag, så derfor lykkedes det
Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at man laver overtræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.