i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. a. t. m. n. d. g. s. k. l. f. u
Siden da har jeg kæmpet for, at få minetil at smage ligeså godt – og selvfølgelig kunne jeg bare tage opskriften fra bogen, men jeg ville prøve at lave min egen version, med de ingredienser som jeg lige har i køleskabet
Altså med varierendetoppings og ingredienseri grøden. I weekenden har jeg foreksempelspist havregrød med peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrød med dadler og måske med tilsatæggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud tilbørnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
By Madfidusen. Sådan helt foran, så den er nem at komme til. Efter jeg kastede mig ud ichiagrøden, har minechiafrø fået en tydeligere plads i køkkenskabet
For at være med i konkurrencen skal du altså bare tilmeldedig Nettos nyhedsbrev HER og så kan det være du er heldig at kunne fyre den af med eksotiske grøntsager hele januar mens vi andre spiser de billige på tilbud
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. d. t. o. v. e. r. 2. u. g. s. f. b. l. m. p. k. n. h. a. D. j. ,. æ. J. å. B. y. E. G. R. S. Å. A. )
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.