Pas på dejen ikke bliver for vandet, pulpen gør det blødere end det ser ud. En af dagene stod den på selleriburger, og fordi vi gik helt juice amok, havde jeg en idé om at lave raw vegetarbøffer af pulpen
Til en anden gang skal vi også være obs på at give sellerien nok tid på panden, sådan så de rent faktisk er bløde nok, og ikke halv rå, det er der lige bid nok i
Dog er det vigtige af mængderne af kokosolie og peanutbutter er meget lig hinanden, og dertil bare at sørge for, hvor stor din cup end er, at referencen er den samme
Ananas fra is-førsøget og så lige at sætte en ny omgang rødbedebøffer på panden. Igår kom Jakob på besøg og jeg synes egentligt at aftensmåltidet bestående af rester, blev ret godt
Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. Use your fingers or a knife to pry open each crack and drizzle in a teaspoon of butter and stuff in a pinch of cheese
Jeg er efterhånden blevet ret god til at lave “sunde desserter”, og når ellers jeg er i humøret til at det ikke må være for syndigt, men godt må smage lidt derhenad, så hiver jeg blandtandet denne frem
Opskriften siger egentlig at der skal lidt mindre kakao i men jeg plejer at bruge lidt mindre kokosolie til min Raw Brownie og det gør chokoladen lidt blødere
Saft, kraft og smag har den. Det er denne Veggie Masala et levende bevis på. Og fyldt med al dente grøntsager, proteinrig quinoa, sprøde cashewnødder og fisk mynte
Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (og til middagsmad i dag), og det lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten
Når honningen er godt fordelt på panden, og din crunch har den ønskede søde smag kommes den i en skål og stilles på køl indtil du skal samle din trifli
Bunden består blandtandet af ristede hasselnødder, dadler og kakao, og så den toppes med den lækreste “chokolade”ganache lavet af kokosolie, ahornsirup og kakao + ristede hasselnødder og havsalt på toppen
S. å. k. o. m. J. u. n. i. b. O. g. f. ø. l. e. t. r. s. v. ,. a. d. j. æ. -. ). D. w. h. p. y. ". (. A. I. B. M. R. T. 8. 6. 0. 1. 5. *. 3. x. F. /. 2. c. H. +. L. K. G. P. i g
Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv. Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Men så snart du kombinerer det sammen med nogetandet, er de helt fantastiske. Alle ingredienserne blendes rigtig godt indtil massen er blevet ensartet (det kan være en god idé at blende mandler til mandel mel først)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.