11 håndfuld
bredbladet persille, grofthakket, til drys
175 g
feta, smuldret til drysRist krydderierne på en varm tør pande under omrøring i et minuts tid, til det begynder at dufte fantastisk. Kom olie, løg og hvidløg på panden og sauter løgene, til de er klare. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre uden låg i cirka 10 minutter, til noget af væden er fordampet. Rør peberfrugt i og smag til med salt og friskkværnet peber. Slå æggene ud i panden og rør en smule af æggehviden rundt i retten. Sæt låg på panden og lad den stå, til æggehviden er fast. Drys med feta og bredbladet persille inden servering.
Shakshuka – eller shakshouka – Denne ret er af tunesisk og israelsk afstemning. Shakshuka er i bund og grund en ret bestående af pocherede æg i krydret tomatsauce
Hvis du endnu ikke har krydset vej med den nordafrikanske ret shakshuka, så er det på tide. Shakshuka er ikke bare pæn at kigge på, den er også billig, super nem at lave og fyldt med smag og gode sager
Shakshuka. Shakshuka – Retten kaldes også shakshouka – kært barn har mange navne. Del. Indimellem har man lyst til at prøve noget nyt og prøve smagsløgene af
Afrika er ikke et glemt kontinent, når det kommer til mad, men det er stadig meget uudforsket og udover retter som samosa og shakshuka, så er der ikke så mange kendte afrikanske retter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.