Det skulle gå lidt hurtigt så kødet blev gnubbet i store mængder af Urtekrams krydderiblanding Cajunmix, lidt ekstra chili, paprika, sort peber og salt
Ydermere bruges der garam masala i retten, som er en indisk krydderiblanding. Del. Tikka masala – Der er stor uenighed om, hvor tikka masala – nok mest kendt som chicken tikka masala – stammer fra
Ordet ‘Graham‘ betyder stærk, og ‘Masala‘ er den generelle betegnelse for indiske krydderiblandinger, der bruges i de traditionelle Curries Masala består typisk af koriander, spidskommen, kardemomme, hvidløg, ingefær og gurkemeje
Bland 2 spsk olivenolie i krydderiblandingen. 1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
Det krævede en portion optøet bolognese fra fryseren, et par spiseskefulde "Cajun" krydderiblanding fra Urtekram, lidt ekstra frisk chili og en dåse bønner
30 g krydderiblanding af kanel, ingefær, nellike, allehånde, vaniljepulver og kardemomme (jeg brugte ca. 30 g krydderiblanding af kanel, ingefær, nellike, allehånde, vaniljepulver og kardemomme (jeg brugte ca
Jeg har dog ladet mig fortælle, at mange indiske husmødre laver deres egne krydderiblandinger i store portioner, så de ikke skal lave nye krydderier næste gang de skal lave denne eller hin ret
KRYDDERIBLANDING. Kødet trækkes fra hinanden og krydres med ekstra krydderiblanding. 2 dage før "rubbes" nakkefilleten med krydderiblanding - lav endelig rigelig krydderiblanding. 2 dage før "rubbes" nakkefilleten med krydderiblanding - lav endelig rigelig krydderiblanding
Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, afdryp og vend stykkerne på alle sider i cornflakes- og krydderiblandingen og læg dem på bagepapiret
Smør hvidløg og krydderiblanding ind i skankene. Nu melder sulegilderne sig. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt
Tør kødet med køkkenrulle og gnid kødet ind i krydderiblandingen. Dyrefilet med blåbær-sauce, sprøde flødekartofler med dampede skorzonerrødder og broccoli
Drys halvdelen af krydderiblandingen over grøntsagerne, og bland godt, så krydderierne fordeles. Smør kyllingefileterne ind i resten af olien og drys med resten af krydderiblandingen på begge sider
Kom Linserne i blenderen/ skål til krydderiblandingen. Så fik jeg lyst til middagsboller i tomatsauce. Her har jeg valgt at lave middagsbollerne af linser og
Skær tofuen i tern og vend dem i krydderiblandingen med en gaffel. Wokmad er altid dejligt og hurtig hverdagsmad, det bevarer smagen fra grøntsagerne ekstra godt, det at blive lynstegt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.